Header

Aktuellt, Bloggande, bloggerska, blogga, bloggar, Barnen

Vilken pärs alltså igår, hade haft ont i halsen sen onsdags jobbade i torsdags..

Fredag natt vaknade jag över 10gg pga att gjorde så jäkla ont att svälja..

Ringde vc och fick tid.. över en timme gick jag ut med remiss till jouren på sjukhuset..

Väl där så gick det fort, lite bedövnings spray i halsen och sprutade lite på höger sidan av läpparna också.. sen kom nålen det långa jisses.. sköterskan höll min huvud och gapade så mycket jag kunde.. testade två olika ställen men Nope ingen var hade bildats än.. phju..

Så igår började mega dunderkuren 2tbl tre gg dagen i tio dagar..

På vägen hem hade bossen skrivit o frågat om jag kunde jobba mina inbokade pass i helgen, mådde bra ingen feber m.m så skrev ja..

Ja vad tror händer på natten inte en jäkla blund och svettningar och frös vartannat.. bara ringa och säga inte kan komma i helgen.. med en klump i halsen ändå.. läste också att när man har streptokocker så smittas det ju, och efter man blivit behandlat två hela dagar smittar man inte längre..

Tänker shit kanske smittat någon på jobbet i torsdags redan kanske. Jisses och arbetar ju med gamla och sköra individer.. så håller mig hemma tills min kropp orkar röra sig igen liksom..

Ja idag har jag kunnat äta en hel måltid utan att ha ont, men jag fryser och svettas av och till hela tiden och ont överallts typ.. vilar mest genom att planera mig i soffan o gå till toan ibland..

När man inte kunnat äta ordentligt heller så har man ju inga krafter heller..

Nu kika lite gladiatorerna..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments